2

Een dagje mee met het afleveren

Heey Lucas hier! 

Vandaag dinsdag 14/01/20 ging ik mee met het aflever team van, Van den Bos Sportief.

Ik werd afgezet door mijn collega in Leiden en toen kon ik gelijk instappen met de afleverbus van, Van den Bos sportief. Het eerste adres waar wij naartoe gingen was in Amstelveen. Daar hebben wij een voetbaltafel van ons afgeleverd. 

Daarna gingen we gelijk door naar Funty speeltoestellen in Vijfhuizen. Daar hebben wij meerderen voetbaltafels afgeleverd en een van onze mooie e-steps. Dit was een leuke klus om te doen.

Daarna gingen we naar Beverwijk toe om daar ook een aantal producten bij een thuisadres af te leveren, dat ging erg vlekkeloos en zo konden we dus gelijk door naar het volgende afleveradres.

Toen was het eindelijk zo ver, we gingen naar de Deen supermarkt in Anna Paulowna. Toen we aankwamen en de voetbaltafel uit de bus haalden, bleek het al gauw dat de voetbaltafel niet door de deur heen paste en ook niet de trap op. dus wij hebben de poten gedemonteerd en tafel met veel hulp van de medewerkers van de Deen, de tafel omhoog gekregen. Toen hebben we boven nog alles goed gemonteerd, zodat de voetbaltafel helemaal mooi afgeleverd was. het was een lange klus van wel anderhalf uur, maar het is uiteindelijk wel gelukt.