Custom-made tafeltennistafel

Laat de creativiteit in je los, en laat de tafeltennistafel naar jouw eigen wens personaliseren, denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfslogo, clublogo of schoollogo!

tafeltennistafel personaliseren bedrukken speelveld wrappen

Opties voor jouw tafeltennistafel

Bekijk meer referenties/inspiratie

Kies jouw tafeltennistafel

Zit de juiste tafeltennistafel er niet bij? Geen probleem! Wij kunnen alle tafeltennistafels in ons assortiment bedrukken.

Offerte aanvragen

Personaliseren tafeltennistafel
Ik wil de volgende personalisatie toepassen op de tafeltennistafel:

Van droom naar werkelijkheid

  1. Jij laat de creativiteit in je los en bedenkt samen met ons het mooiste design.
  2. Daarna maken wij vrijblijvend een gratis opmaak van jouw eigen design.
  3. Als u daarna (heel) tevreden bent met de opmaak, maken wij gelijk een offerte voor je op.
  4. Als je akkoord hebt gegeven op de offerte, zetten wij het personaliseer proces in werking.
  5. Zodra jouw unieke speeltafel gereed is voor aflevering, zullen wij je tijdig informeren wanneer de levering zal geschieden. Wij komen dan de speeltafel persoonlijk bij jou afleveren op locatie.
Laat u inspireren

Deskundig advies nodig?

Informeer ons naar welke tafel jouw interesse uit gaat, en begeleidt jouw informatie met jouw uiting/logo in een eps en of ai file. Heb je deze niet, maken wij dat graag voor je op.

Tevens willen wij graag jouw full colour waardes weten, de CMYK waarden.

THEMA NIEUWS ITEM-17

Kwaliteit staat bij ons voorop

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in de sport en spel branche en staan bekend om onze goede service, vakmanschap en zeer hoge kwaliteit producten die wij leveren aan de consument.

Wij worden versterkt met een deskundig team. Een team dat met je meedenkt om jouw wensen om te zetten in realiteit. Tevens geven wij op onze bedrukkings tafels ook 2-jaar bedrukkings garantie, zodat je zeker bent van een hele mooie gepersonaliseerde speeltafel, die helemaal gepersonaliseerd is naar jouw wens.

Vandenbossportief rekent ook geen opstart -en of opmaakkosten voor alle gepersonaliseerde speeltafels. Goedkeuring van jouw bedrukking geschiedt na het akkoord geven van een door ons opgemaakte vrijblijvende digitaal voorbeeld, zodat je zelf nog goed kunt kijken of er nog dingen aangepast moeten worden.

Win win tip

Wil jij ook zo graag een mooie tafeltennistafel voor op jouw vereniging of school, maar heb je een steuntje nodig om zo'n tafel te kunnen financieren?

Door bijvoorbeeld een aantal sponsors te vinden of sponsors die je al hebt als vereniging aan te schrijven en vragen of zei jou willen helpen met het aanschaffen van een gepersonaliseerde tafeltennistafel.

De sponsors kunnen dan eventueel hun eigen logo ook op de tafel laten bedrukken aan bijvoorbeeld de zijkanten. Bij Vandenbossportief.nl denken wij ruim en in opties, niets is voor ons onmogelijk!

11111