Tafeltennistafel zelf samenstellen?

Een tafeltennistafel volledig in jouw eigen branding, dat kan! Scherpe prijzen bij grote aantallen. Krijg nu tijdelijk een GRATIS digitale opmaak en montage!

Onze mogelijkheden:
- Wrap op complete speelveld
- 2x logo op speelveld
- Bedrukking op de randlijst
- Onderstel in kleur spuiten
- Bedrukking zijpanelen
- Batjes/balletjes personaliseren
- Handige template beschikbaar om het ontwerp op te maken

Opties voor jouw tafeltennistafel

Ben je misschien toch opzoek naar een andere soort speeltafel? Bekijk dan eventueel ook onze biljarts, voetbaltafels, sjoelbakken of airhockeytafels!

Offerte aanvragen

Personaliseren tafeltennistafel
Ik wil de volgende personalisatie toepassen op de tafeltennistafel:

Hoe gaat de personalisatie in z'n werk?

Jij laat de creativiteit in je los en bedenkt samen met ons het mooiste design.

Daarna maken wij vrijblijvend een GRATIS digitale opmaak van jouw eigen design. Als je daarna (heel) tevreden bent met de opmaak, maken wij gelijk een offerte voor jou op.

Als je akkoord hebt gegeven op de offerte, zetten wij het personaliseer proces in werking.

Zodra jouw unieke tafeltennistafel GRATIS is afgemonteerd voor aflevering, zullen wij je tijdig informeren wanneer de levering zal geschieden. Wij komen dan de tafeltennistafel persoonlijk bij jou afleveren op locatie.

Welke bedrijven gingen je voor?

Onze gepersonaliseerde tafeltennistafels zijn de favoriet geworden bij veel grote en kleine bedrijven in het MKB! Het is geweldig om te zien hoe onze tafels de perfecte toevoeging zijn voor bedrijven van elke omvang.

tafeltennistafel bedrukken personaliseren ping pong
tafeltennis bedrukken personaliseren
tafeltennistafel personaliseren bedrukken speelveld wrappen

Download hier de template voor het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde tafeltennistafel:

Tafeltennistafel 
Lijntekening - Speelveld

Ben je opzoek naar templates van een ander model tafeltennistafel? Neem dan contact met ons op!

Bekijk onze referenties

Ben je misschien toch opzoek naar een andere soort speeltafel? Bekijk dan eventueel ook onze biljarts, voetbaltafels, sjoelbakken of airhockeytafels!

Kwaliteit staat bij ons voorop

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in de sport en spel branche en staan bekend om onze goede service, vakmanschap en zeer hoge kwaliteit producten die wij leveren aan de consument.

Wij worden versterkt met een deskundig team. Een team dat met jou meedenkt om jouw wensen om te zetten in realiteit. Tevens geven wij op onze bedrukkings tafels ook 2-jaar bedrukkings garantie, zodat jij zeker bent van een hele mooie gepersonaliseerde speeltafel, die helemaal gepersonaliseerd is naar jouw wens.

Vandenbossportief rekent ook geen opstart -en of opmaakkosten voor alle gepersonaliseerde speeltafels. Goedkeuring van jouw bedrukking geschiedt na het akkoord geven van een door ons opgemaakte vrijblijvende digitaal voorbeeld, zodat je zelf nog goed kunt kijken of er nog dingen aangepast moeten worden.

Laat jouw e-mail achter en krijg een kortingscode en vrijblijvend advies!

Kortingscode trigger