Scholen

Breng speelplezier naar scholen met onze verhuurservice voor speeltafels! Onze speeltafels zijn niet alleen perfect voor bedrijven, maar ook voor scholen die willen zorgen voor een inspirerende en interactieve leeromgeving.

Door onze speeltafels te huren, kunnen scholen hun leerlingen een welverdiende pauze geven en tegelijkertijd hun creativiteit, samenwerking en probleemoplossende vaardigheden stimuleren. Of het nu gaat om een tafeltennistafel, airhockey, of een ander spannend spel, onze speeltafels bieden een leuke afwisseling van het reguliere lesprogramma.

Bovendien dragen onze speeltafels bij aan een positieve sfeer op school, waarin leerlingen zich kunnen ontspannen, plezier kunnen hebben en zich beter kunnen concentreren. Het is bewezen dat speeltijd de productiviteit en het welzijn van leerlingen verbetert.

Wil jij weten wat Vandenbossportief voor jouw school kan doen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Bedrijven / Instellingen

Breng plezier en teambuilding naar jouw bedrijf of instelling met onze verhuurservice voor speeltafels! Onze speeltafels zijn niet alleen vermakelijk, maar ook bevorderlijk voor teambuilding. Tafeltennis kan bijvoorbeeld de samenwerking en communicatie tussen collega's verbeteren, terwijl airhockey strategisch denken en competitiviteit stimuleert.

Bovendien zorgt het gebruik van speeltafels voor een positieve sfeer op de werkvloer. Het biedt werknemers de mogelijkheid om even te ontspannen, plezier te hebben en nieuwe energie op te doen. Dit kan leiden tot verhoogde productiviteit en een betere werksfeer.

Wil jij weten wat Vandenbossportief voor jouw bedrijf kan doen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Feesten en partijen

Wil je jouw feest of evenement naar een hoger niveau tillen? Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Met onze verhuurservice voor speeltafels zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en entertainment.

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje, bruiloft of ander speciaal evenement organiseert, onze speeltafels voegen gegarandeerd een leuke en interactieve dimensie toe. Van tafelvoetbal en pooltafels tot dartborden en arcadekasten, wij hebben een breed scala aan speeltafels om aan de behoeften en voorkeuren van jouw gasten te voldoen.

Met onze flexibele verhuurservice kun je de speeltafels huren voor de duur van jouw evenement. Of je nu een dag, een weekend of zelfs een hele week nodig hebt, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste speeltafels en het regelen van de levering en installatie.

Wil jij weten wat Vandenbossportief voor jouw bedrijf kan doen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan via onderstaand formulier.

Speeltafelwissel

Breng meer plezier op de werkvloer met onze Speeltafel Wissel! Voor slechts €149 per maand krijg je elk kwartaal een nieuwe speeltafel. En het beste van alles? Wij regelen alles voor je, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Met 4 speeltafels per jaar is er altijd iets nieuws om van te genieten.

En dat is nog niet alles! Je kunt de tafels ook personaliseren met je eigen logo, zodat ze perfect passen bij jouw huisstijl. Neem vandaag nog contact met ons op of ontvang binnen 24 uur jouw offerte!

Speeltafel huren? Vraag hier de vrijblijvende offerte aan!

Offerte verhuur