Sjoelbak zelf samenstellen?

Een ideaal cadeau om te geven met een bedrijfslogo bij een (werk)jubileum of voor op kantoor. Krijg nu tijdelijk een GRATIS digitale opmaak. Scherpe prijzen bij grotere aantallen!

Onze mogelijkheden:
- Sjoelbak volledig spuiten
- Speelveld bedrukken
- Sjoelstenen spuiten/bedrukken
- Brug bedrukken
- Handige templates beschikbaar om het ontwerp op te maken

Opties voor jouw sjoelbak

Ben je misschien toch opzoek naar een andere soort speeltafel? Bekijk dan eventueel ook onze biljarts, tafeltennistafels, voetbaltafels of airhockeytafels!

sjoelbak stoelstenen bedrukken spuiten personaliseren

Offerte aanvragen (vrijblijvend)

Personaliseren sjoelbak
Ik wil de volgende personalisatie toepassen op de sjoelbak:
Ik wil de volgende personalisatie toepassen op de sjoelstenen:
sjoelsteen bedrukken personaliseren

Hoe gaat de personalisatie in z'n werk?

Jij laat de creativiteit in je los en bedenkt samen met ons het mooiste design.

Daarna maken wij vrijblijvend een gratis digitale opmaak van jouw eigen design. Als je daarna (heel) tevreden bent met de opmaak, maken wij gelijk een offerte voor jou op.

Als je akkoord hebt gegeven op de offerte, zetten wij het personaliseer proces in werking.

Zodra jouw unieke sjoelbak klaar is voor aflevering, zullen wij je tijdig informeren wanneer de levering zal geschieden. Wij komen dan de sjoelbak persoonlijk bij jou afleveren op locatie.

Welke merken gingen je voor?

Onze gepersonaliseerde sjoelbakken zijn de favoriet geworden van grote merken zoals, Booking.com en Dextro! Daarnaast gaan er elke week ook gepersonaliseerde sjoelbakken uit voor het MKB. Het is geweldig om te zien hoe onze sjoelbakken een speelse toevoeging zijn voor bedrijven van elke omvang. 

sjoelbak personaliseren bedrukken
sjoelbak stoelstenen bedrukken spuiten personaliseren
logo op sjoelbak sjoelbak spuiten bedrukken

Download hier de templates voor het ontwerpen van jouw gepersonaliseerde sjoelbak:

Bekijk meer referenties/inspiratie

Ben je misschien toch opzoek naar een andere soort speeltafel? Bekijk dan eventueel ook onze biljarts, tafeltennistafels, voetbaltafels of airhockeytafels!

Kwaliteit staat bij ons voorop

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in de sport en spel branche en staan bekend om onze goede service, vakmanschap en zeer hoge kwaliteit producten die wij leveren aan de consument.

Wij worden versterkt met een deskundig team. Een team dat met jou meedenkt om jouw wensen om te zetten in realiteit. Tevens geven wij op onze bedrukkings tafels ook 2-jaar bedrukkings garantie, zodat jij zeker bent van een hele mooie gepersonaliseerde speeltafel, die helemaal gepersonaliseerd is naar jouw wens.

Vandenbossportief rekent ook geen opstart -en of opmaakkosten voor alle gepersonaliseerde speeltafels. Goedkeuring van jouw bedrukking geschiedt na het akkoord geven van een door ons opgemaakte vrijblijvende digitaal voorbeeld, zodat je zelf nog goed kunt kijken of er nog dingen aangepast moeten worden.

Laat jouw e-mail achter en krijg een kortingscode en vrijblijvend advies!

Kortingscode trigger