CUSTOM-MADE SJOELBAK

Een uniek cadeau, een promotionele actie of gewoon voor thuis! Laat de creativiteit in u los, en laat de sjoelbak naar uw eigen wens personaliseren!

U kunt de sjoelbak bijvoorbeeld cadeau geven met een bedrijfslogo bij een (werk)jubileum, als relatiegeschenk of gewoon voor op kantoor. Naast het bedrukken van de sjoelbak is er ook de mogelijkheid om de sjoelbak of sjoelstenen te spuiten met autolak, of het speelveld en de brug te laten bedrukken of graveren. Voor welke optie kiest u?

sjoelbak stoelstenen bedrukken spuiten personaliseren

Opties voor uw sjoelbak

Bekijk meer referenties/inspiratie

Sjoelstenen met bedrukking?

Naast het personaliseren van de sjoelbak kunt u ook de sjoelstenen laten bedrukken of graveren met een logo, een tekst of zelfs een foto! Denk bijvoorbeeld aan alle collega's bij u op het werk of al uw familieleden.

De sjoelschijven zijn ook te personaliseren zonder sjoelbak. Voor welke optie kies jij?

sjoelsteen bedrukken personaliseren

Kies uw sjoelbak

Offerte aanvragen

Personaliseren sjoelbak
Ik wil de volgende personalisatie toepassen op de sjoelbak:
Ik wil de volgende personalisatie toepassen op de sjoelstenen:

Deskundig advies nodig?

Informeer ons voor alle mogelijkheden en naar welke sjoelbak uw interesse uit gaat, en begeleidt uw informatie met uw uiting/logo in een eps en of ai file. Heeft u deze niet, maken wij dat graag voor u op.

Tevens willen wij graag uw full colour waardes weten, de CMYK waarden.

THEMA NIEUWS ITEM-17

Van droom naar werkelijkheid

  1. U laat de creativiteit in u los en bedenkt samen met ons het mooiste design.
  2. Daarna maken wij vrijblijvend een gratis opmaak van uw eigen design.
  3. Als u daarna (heel) tevreden bent met de opmaak, maken wij gelijk een offerte voor u op.
  4. Als u akkoord heeft gegeven op de offerte, zetten wij het personaliseer proces in werking.
  5. Zodra uw unieke sjoelbak gereed is voor aflevering, zullen wij u tijdig informeren wanneer de levering zal geschieden. Wij komen dan de sjoelbak persoonlijk bij u afleveren op locatie.
sjoelbak personaliseren bedrukken

Kwaliteit staat bij ons voorop

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in de sport en spel branche en staan bekend om onze goede service, vakmanschap en zeer hoge kwaliteit producten die wij leveren aan de consument.

Wij worden versterkt met een deskundig team. Een team dat met u meedenkt om uw wensen om te zetten in realiteit. Tevens geven wij op onze bedrukkings tafels ook 2-jaar bedrukkings garantie, zodat u zeker bent van een hele mooie gepersonaliseerde speeltafel, die helemaal gepersonaliseerd is naar uw wens.

Vandenbossportief rekent ook geen opstart -en of opmaakkosten voor alle gepersonaliseerde speeltafels. Goedkeuring van uw bedrukking geschiedt na het akkoord geven van een door ons opgemaakte vrijblijvende digitaal voorbeeld, zodat u zelf nog goed kunt kijken of er nog dingen aangepast moeten worden.