Teqball tafel personaliseren

Hippe teqball tafel voor in een bedrijfstuin, sportverenigingen en scholen.

De teqball tafels zijn perfect om buiten/binnen neer te zetten en om een lekker potje teqball te spelen! Laat de creativiteit in u los, en laat de teqball tafel naar uw eigen wens personaliseren, denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfslogo, clublogo of schoollogo.

Samen met uw collegas, clubleden of klasgenoten, kunt u gezellig teqballen in de pauzes of na de wedstrijd onder genot van een lekker verfrissend drankje!

 

Win win tip!

Wilt u ook zo graag een mooie teqball tafel voor op uw vereniging of school, maar u heeft een steuntje nodig om zo`n tafel te kunnen financieren. Door bijvoorbeeld een aantal sponsors te vinden of sponsors die u al heeft als vereniging aan te schrijven en vragen of zei u willen helpen met het aanschaffen van een gepersonaliseerde teqball tafel. De sponsors kunnen dan eventueel hun eigen logo ook op de tafel laten bedrukken aan bijvoorbeeld de zijkanten.

Bij Vandenbossportief.nl denken wij ruim en in opties, niets is voor ons onmogelijk!

 

Kwaliteitsgarantie bedrukking

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in de sport en spel branche en staan bekend om onze goede service, vakmanschap en zeer hoge kwaliteit producten die wij leveren aan de consument.

Wij worden versterkt met een deskundig team. Een team dat met u meedenkt om uw wensen om te zetten in realiteit. Tevens geven wij op onze bedrukkings tafels ook 2-jaar bedrukkings garantie, zodat u zeker bent van een hele mooie gepersonaliseerde speeltafel, die helemaal gepersonaliseerd is naar uw wens.

Vandenbossportief rekent ook geen opstart -en of opmaakkosten voor alle gepersonaliseerde speeltafels. Goedkeuring van uw bedrukking geschiedt na het akkoord geven van een door ons opgemaakte vrijblijvende digitaal voorbeeld, zodat u zelf nog goed kunt kijken of er nog dingen aangepast moeten worden.

 

Kom in contact:

[email protected]

Tel:0031(0)172-263054

 

Informeer ons naar welke tafel uw interesse uit gaat, en begeleidt uw informatie met uw uiting/logo in een eps en of ai file.

Heeft u deze niet, maken wij dat graag voor u op.

Tevens willen wij graag uw full colour waardes weten, de CMYK waarden.