TALENT BASED

Vandenbossportief en EVO-T hebben elkaar gevonden in dit unieke talent based speeltafels concept

83123844-D916-4378-839D-249B1A8D822F

Het vinden van jou talent

Ieder mens heeft vier prachtige talenten. Natuurlijke krachten. Maar niet iedereen kent ze van zichzelf.

Aan de hand van vier vragen maakt onze coach,  raadgever en autoriteit Lucas van Nielen je bewust van waar jij goed in bent. Als mens of als organisatie.

Op zijn authentieke, aanstekelijke manier laat hij je inzien waar je energie van krijgt. Samen maak je opnieuw kennis met jezelf en ontdek je jouw rol in het leven, in je team, in je bedrijf maar ook thuis.

Knipsel

Lucas van Nielen

Als geen ander weet Lucas van Nielen hoe je mensen en teams in hun kracht moet zetten. Met zijn creatieve concepten, zijn mensenkennis én grote voorliefde en kennis van interieur en architectuur, bouwt hij aan een volmaakt samenspel tussen mens en omgeving. Met alle talenten letterlijk én figuurlijk op de juiste plaats, laat hij de energie op kantoor volop stromen.

 

''Door uit te vinden wat jouw vier talenten zijn, ga je vanzelf de dingen doen die je leuk vindt. En opbloeien''

WhatsApp Image 2021-09-09 at 15.36.27

Spelende mens

Gezien worden en je gezien voelen. Met Lucas’ creatieve concepten, die altijd ontstaan vanuit zijn ‘talent-based’ gedachtengoed, word je als mens én als organisatie slimmer, socialer, fitter en gelukkiger.

Lucas gaat uit van de spelende mens, en gebruikt daarbij onze speeltafels, en samen maken wij deze 4-dimensionaal om jullie talenten inzichtelijk te krijgen.

Al je talenten gaan tellen. Dat maakt van iedere dag de ideale dag.

Play Video

Bent u net als o.a. de Beekse Bergen, Grandthornton geinteresseerd stuur ons een bericht, en laat ons u energiek verrassen!

Dealer worden Wolve groep
Wolve-clubhuis©lvnwolve
Wolve-HeroBanner-WB-staand©lvnwolve