Stage

Stage lopen. Het is vaak een verplicht onderdeel van je MBO, HBO of universitaire studie. De meeste studenten kijken er reikhalzend naar uit: je gaat alle opgedane kennis eindelijk in de praktijk brengen! Daarnaast leer je veel en ervaar je wat een beroep precies inhoudt, zodat je na je studie een goede beroepskeuze kunt maken.


Echt werken, fun en leren!

Dàt is wat je tijdens je stage bij Van den Bos Sportief kunt verwachten. Hier krijg je de ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen onder vakkundige begeleiding. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om een goede stageplek te vinden, want tijdens je studie doe je al aan CV building! Daar willen wij je graag een handje bij helpen, want jij bent de toekomst van onze arbeidsmarkt.

Ben jij op zoek naar:
- Een familie bedrijf waarbij je veelzijdige stage-ervaring op doet?
- Een plek waar je heel veel kunt leren over sales, marketing & administratie?
- Een bedrijf waar je met jonge mensen werkt en samen plezier beleeft?
- Een stage waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en daar ook nog eens voor wordt betaald?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Er gaat een wereld voor je open.

Jij bent dankzij je studie op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en daar zijn wij ons van bewust. Daarom nemen wij stagiaires serieus. Innoveren doe je samen en aangezien jij met een frisse blik tegen onze processen aankijkt horen we het dan ook graag als je denkt dat het sneller, beter en slimmer kan. Wij staan open voor alle nieuwe ontwikkelingen.


Benieuwd geworden?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die Van den Bos Sportief jou kunnen bieden? Neem dan contact met ons op en word een van de vele studenten die bij Van den Bos Sportief stage hebben gelopen! Stuur een leuke enthousiaste mail naar ons met alle belangrijke informatie die wij nodig hebben van jou!
Of bekijk ook ons account op stagemarkt.nl