Personalisatie mogelijkheden voetbaltafel

Niets is ons te gek, vraag het en wij doen het! Wij hebben een breed scala aan personalisatie mogelijkheden voor de voetbaltafels. Je kunt de tafel volledig laten wrappen, 4 of 2x het logo op de buitenzijdes laten zetten, het speelveld bedrukken en zelfs de kleur van het onderstel veranderen. Wij willen ervoor zorgen dat jouw voetbaltafel perfect past bij de stijl en branding van jouw bedrijf.

Ook hebben wij getalenteerde kunstenaars die de poppen van de voetbaltafel met de hand kunnen beschilderen, waardoor elk detail tot leven komt. Dit is ook te zien bij ons eerdere project voor EA Sports waar wij de tafel mochten tonen bij de officiële lancering van de FIFA24 game. Profiteer van scherpe prijzen bij grotere aantallen, een GRATIS digitale opmaak en montage!

fifa 24 voetbaltafel rs Barcelona bedrukken personaliseren
fifa 24 voetbaltafel rs Barcelona bedrukken personaliseren
fifa 24 voetbaltafel rs Barcelona bedrukken personaliseren

Personalisatie mogelijkheden sjoelbak

Wij hebben een breed scala aan personalisatie mogelijkheden voor de sjoelbakken. Je kunt de sjoelbak volledig laten spuiten met echte autolak (dit zorgt voor een mooi resultaat en lange duurzaamheid), speelveld bedrukken met logo en de brug bedrukken.

Naast het personaliseren van de sjoelbak kun je ook de sjoelstenen laten bedrukken of graveren met een logo, een tekst of zelfs een foto! Denk bijvoorbeeld aan alle collega's bij jou op het werk of al jouw familieleden. Profiteer van scherpe prijzen bij grotere aantallen en een GRATIS digitale opmaak!

sjoelbak stoelstenen bedrukken spuiten personaliseren
sjoelsteen bedrukken personaliseren
sjoelbak bedrukken personaliseren

Personalisatie mogelijkheden tafeltennistafel

Wij hebben een breed scala aan personalisatie mogelijkheden voor de tafeltennistafels. Je kunt de sjoelbak volledig laten wrappen in jouw eigen huisstijl, 2x logo op speelveld zetten, de randlijst bedrukken, het onderstel in kleur spuiten, de zijpanelen bedrukken en de batjes/balletjes personaliseren.

Profiteer van scherpe prijzen bij grotere aantallen en een GRATIS digitale opmaak!

tafeltennis bedrukken personaliseren
tafeltennistafel personaliseren bedrukken speelveld wrappen
tafeltennistafel bedrukken personaliseren ping pong

Personalisatie mogelijkheden biljart

Onze biljarttafels bieden echt maatwerk waarbij bijna elk onderdeel naar eigen wens kan worden gekozen. Ze worden door echte vakmannen met de hand gemaakt in Frankrijk of Italië. Ook gebruiken onze merken alleen hoogwaardige duurzame materialen, zoals solide leisteen, om kwaliteit en spelervaring te garanderen.

Bij het personaliseren van de biljarttafels kun je denken aan het kiezen van jouw eigen kleur laken, afdekbladen, tafelpoten, frame-afwerkingen en accessoires. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de poollakens ook worden gepersonaliseerd met een eigen logo of design.

Dus, als je op zoek bent naar een biljarttafel die helemaal past bij jouw stijl en voorkeuren, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op en laat ons jouw droomtafel werkelijkheid maken. 

rene pierre bedrukken speelveld bedrukken pooltafel biljart
rene pierre biljart pooltafel personaliseren
rene pierre biljart pooltafel personaliseren

Kwaliteit staat bij ons voorop

Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in de sport en spel branche en staan bekend om onze goede service, vakmanschap en zeer hoge kwaliteit producten die wij leveren aan de consument.

Wij worden versterkt met een deskundig team. Een team dat met jou meedenkt om jouw wensen om te zetten in realiteit. Tevens geven wij op onze bedrukkings tafels ook 2-jaar bedrukkings garantie, zodat jij zeker bent van een hele mooie gepersonaliseerde speeltafel, die helemaal gepersonaliseerd is naar jouw wens.

Vandenbossportief rekent ook geen opstart -en of opmaakkosten voor alle gepersonaliseerde speeltafels. Goedkeuring van jouw bedrukking geschiedt na het akkoord geven van een door ons opgemaakte vrijblijvende digitaal voorbeeld, zodat je zelf nog goed kunt kijken of er nog dingen aangepast moeten worden.