Familie bedrijf

Vandenbossportief is een familie bedrijf op het gebied van sport, spel en outdoor. En dat al sinds 1994! Wij leveren in de gehele Benelux met beste service en laagste prijsgarantie aan huis. Wij zijn iedere dag tot 20.00 uur bereikbaar en altijd dichtbij!

Vandenbossportief is een onderdeel van de Wolve groep, een omnichannel op t gebied van sport, spel, outdoor, en belevenis artikelen. Vandenbossportief heeft 2 showrooms; Alphen aan den Rijn en Son, waar u onze producten en diensten persoonlijk kunt ervaren en beleven.

U koopt in bij de bron, beste prijs en beste advies is daardoor gegarandeerd!

VandenBosSportief onderscheidt zich van anderen middels een kwalitatief sterk aanbod van super exclusieve design artikelen, waarmee u een hoog sportief niveau zult halen. Wij hanteren de laagste prijsgarantie- snelle leveringen en of afhaalservice, ondersteund met een (opbouw)service aan huis.

Bij VandenBosSportief kunt u rekenen op deskundig advies voor-tijdens en na uw aankoop, wij doen al meer dan 25-jaar niet anders dan t selecteren en aanbieden van exclusieve sport en fitness artikelen. Alle vermelde prijzen zijn incl btw.

Namens VandenBosSportief wensen wij u veel sportief plezier toe!

Onderdeel van de Wolve groep


Wolve handelsonderneming

Wolve Handelsonderneming ziet het licht in de zomer van 2014 als studie vrienden Harjen Wolters en Paul Veroude elkaar vinden in het concept: herontdek de klassieke groothandel.

In een tijd waar door de opkomst van het internet de schakels in de bedrijfskolom meer en meer onder druk kwamen te staan en menig econoom het bestaansrecht van de tussenhandel sterk in twijfel trok zagen deze 2 sporteconomen ook een niche in de markt:  Mooie Europese merken die zij kenden vanuit hun jeugd hadden de slag op het internet verloren en waren grotendeels van de Nederlandse markt verdwenen. Niet omdat de producten minder zijn maar simpelweg omdat het of niet goed georganiseerd was of omdat het aan focus op de relatief kleine BeNeLux markt ontbrak.

Door zich JUIST WEL te richten op deze markt; zich transparant en open op te stellen en bovenal door het motto “doen wat je beloofd” weet het bedrijf voet aan de grond te krijgen. Door deze klassieke waarden te koppelen aan moderne systemen en logistieke oplossingen heeft het bedrijf zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een stabiele en betrouwbare partner in de wereld van Sport-, Spel- en Leisure materialen.

Eind jaren ’10 werden de marketplaces als BOL.COM en Amazon steeds belangrijkere spelers in de markt en namen zij meer en meer de rol van retailer over. Hierdoor vervaagde de scheidslijn tussen B2B en B2C steeds meer. Om hier meer transparantie in aan te brengen fuseerde Onze Showroom in januari 2020 met Vandenbossportief.nl. Hierdoor is WOLVE Handelsonderneming VOF een echt omnichannel geworden waarbij Vandenbossportief.nl de consumenten markt bediend, of wel direct of wel over de marketplaces en Onze Showroom op deze wijze gefocust blijft op haar rol als groothandel voor de vakhandel.

Lachen + ontwikkeling = levensgeluk

LOL is het waar het bij WOLVE Handelsonderneming om draait, dit levensgeluk is onze basis voor een onbezorgd leven!
Om te lachen moet het voor ons blinken en doen doen dit graag in teamverband. Om ons zelf te kunnen ontwikkelen vinden wij het belangrijk dat het simpel en concreet moet zijn. Samen vormen deze vier factoren en ingrediënten de kernwaarden waarmee we ons speelveld hebben afgebakend.

  • 1 Blinken: Het moet leuk zijn en in zakelijk opzicht moet er toekomst inzitten, dus ook echt iets opbrengen. Kortom we moeten het zien blinken..
  • 2 Team: Echt lachen en lol beleven doe je in onze ogen samen als team.
  • 3 Simpel: Het moet eenvoudig te behappen zijn. Slimme systemen, korte lijnen, platte organisaties; kortom het moet simpel.
  • 4 Concreet maken: En als we eenmaal weten waar we naar toe willen, met wie en hoe dan willen we ook direct en concreet stappen maken. Of zoals wij dat zeggen: gas d'r op.

Op dit speelveld is iedereen uitgenodigd; onze mensen, leveranciers en natuurlijk onze klanten. Zo willen we graag als trouwe vriend bijdragen aan LOL voor iedereen.