• Eigen transport
  • Showroom
  • Full service familiebedrijf
  • Betrouwbare partner sinds 1994

Plezier op kantoor

De afgelopen periode hebben we aan den lijven ondervonden dat de sociale interactie op kantoor erg belangrijk of misschien wel onmisbaar is. Nu de kantoren weer open zijn kunnen we weer persoonlijk in contact komen met onze collega’s zonder dat dit gaat via Teams of Zoom.

 

Een persoonlijk gesprek bij de koffieautomaat of een spontane brainstormsessie aan de lunchtafel behoort weer tot de mogelijkheden, maar kun je dit als bedrijf ook actief stimuleren? Wij zijn overtuigd van wel! Van den Bos Sportief levert een compleet assortiment speeltafels dat kan zorgen voor een informele sfeer en interactie tussen collega’s.

 

Een tafeltennistafel is zeker niet alleen voor een hippe startup of een jong online marketingbureau. Tafeltennis kan op ieder kantoor bijdragen aan de gezondheid van de medewerkers, maar ook aan een stukje teambuilding, creativiteit, competitiviteit en vooral plezier!

 

Is tafeltennis iets te actief voor bij jullie op kantoor? Dan is een prachtig (pool-)biljart misschien iets voor jullie? Of is de ruimte wat beperkt? Denk dan aan een voetbaltafel om de sportieve strijd aan te gaan met je collega’s of de andere afdeling!

 

Voor de inrichting hiervan kunt u door ons compleet ontzorgd worden, schrijf ons een mail met uw wensen en wij maken een offerte op maat.

Kantoor