Nick Van der Weijden

Maak kennis met Nick! Onze nieuwe stagiair

Mijn naam is Nick van der Weijden 18 jaar oud en doe de opleiding Junior accountmanager op het MBO Rijnland in Alphen aan den rijn. Ik moest stage gaan lopen van school en kwam terecht bij Vandenbossportief!

Bij Vandenbossportief voer je veel verschillende soorten werkzaamheden uit waardoor het leuk blijft. Ik begon met het aanpassen van de producten op Bol.com. Daarnaast post ik op Instagram en Pinterest speeltafels die in ons assortiment voor komen. 

Montage dag:
Afgelopen week was het voor mij montage dag. Ik ging mee met Menno, de monteur van dit bedrijf. Ik vond dit erg interessant aangezien ik dan ook eens zag hoe het er aan toe gaat op andere vlakken binnen dit bedrijf.

Menno en ik gingen op pad naar speeltuin de bloesem in Utrecht. Daar moesten we een airhockeytafel plaatsen met bankjes erbij. We begonnen met het maken van de bankjes, omdat die eenvoudig in elkaar te schroeven waren. De bankjes hadden ook nog een opslag waarin je spullen kan stoppen. Nadat de bankjes klaar waren gingen we verder met de airhockeytafel, die prima te monteren was. Eerst draaiden we de poten onder de tafel wat erg eenvoudig ging, toen dat gedaan was hebben we de voeten onder de tafel gezet, waardoor de tafel stevig stond. Ze waren erg tevreden over hoe de tafel eruit zag. 

Verder vonden ze de service ook goed bij Speeltuin de Bloesem.

Menno en ik gingen verder naar de volgende klant in Rotterdam naar Cannock We moesten dezelfde tafel plaatsen Alleen had deze een heel andere look omdat je bij ons je tafels kan personaliseren, met bijvoorbeeld eigen logo.

Toen Menno en ik waren aan gekomen bij Cannock was de tafel hetzelfde alleen had deze plankjes tussen de poten zitten, we begonnen met de poten onder de tafel schroeven en daarna de plankjes tussen de poten. Toen dat gedaan was zetten we hem op de goede plek neer en was hij speelklaar. We speelden een paar potjes met ze en ze vonden het helemaal geweldig!