Tuininspiratie in een sfeervolle omgeving

De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, Tuin design etc. Kortom alle ingrediënten om alle tuinen en balkons nog sfeervoller te maken; je vindt het dus allemaal bij Groenexpo Bloem & Tuin.

Tijdens dit buiten evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Wij zijn van de partij! 22 t/m 31 juli 2022 in Nuenen

Als inrichter en full-service leverancier van duurzame sport en spel artikelen voor binnen- en buitenruimtes staan wij op de beurs. 

Als de temperatuur stijgt, is je buitenruimte je speelkamer. Wij hebben een breed assortiment speeltafels, schommels, zandbakken, en trampolines daarvoor beschikbaar.

Kom jij ook gezellig naar de beurs? Je bent van harte welkom op onze stands!

Ons E-mobility assortiment is ook aanwezig.

Wij bieden elektrische steps aan, met en zonder kenteken, en geschikt voor allerlei terreinen ook off-road.

De e-steps zijn zeer populair, ze zijn een perfect vervoersmiddel voor mensen, die op een handige manier mobiel willen zijn, ook op vakantie.

Wij bieden je een deskundig advies aan in ons experience centre te Son, waarbij onze professionele plaatsing en service je een optimale gemoedsrust geven.

 

 

Groenexpo_bloementuin098

De beurs voor het hele gezin! 

Groenexpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon  inspiratie wil opdoen, zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin – de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Groenexpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit!

Voor kinderen is ieder jaar veel plezier te beleven. Er komt een natuurquiz, natuureducatie, etc. Ook komt er een leuke speeltuin, workshops bij atelier ZOZO en het is sowieso een leuke wandeling waardoor je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten. Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Kijk hier voor meer info!